Weekly News

Transport 2016 på Lillestrøm

9. til 11. juni samles bransjen igjen på Lillestrøm. Hovedarrangører for Transport 2016 er Lastebileierforbundet, Volvo, Scania, og Norsk Industri.

– Det er flott at den norske transportbransjen får en felles møteplass igjen, sier samferdselsminister Ketil Solvik Olsen, som bekrefter at han deltar på åpningen.

Administrerende direktør Geir A. Mo i NLF er glad for at bransjen igjen har funnet sammen og at det vil bli transportmesse i det flotte anlegget til Norges Varemesse på Lillestrøm.

– Vår bransje møter store utfordringer med stadig tøffere konkurranse- og rammevilkår. Samtidig står vi foran en tid med uante muligheter. En skikkelig messe, som bidrar til oppmerksomhet rundt næringen, rekrutteringen og fremtiden for bransjen, i tillegg til at lastebilfabrikantene og påbyggene får vist seg frem, vil være et viktig og godt bidrag, sier Mo.

Det vil bli et spekket messeprogram og både Frode Neteland i Scania og Erik Engelien i Volvo ser frem til å vise hele sitt brede produktutvalg til transportbransjen.

Share this article

Journalist

Yngve Johnson

Related articles